H ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΟΦΛΩ) Μ. ΕΠΕ, παρουσίασε χθές Παρασκευή σε ειδική εκδήλωση δύο νέα προϊόντα της ,υψηλής διατροφικής αξίας που βασίζονται σε έρευνα και υλοποίηση μέσα από το πρόγραμμα FUNDISH για το οποίο συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Για το νέο έδεσμα μίλησαν ο ιδιοκτήτης της ΒΙΟΦΛΩ Μ. ΕΠΕ Κώστας Μπουτάκης ο οποίος ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος για τα προϊόντα της εταιρείας ΒΙΟΦΛΩ ,κάνοντας μια μικρή ιστορική αναδρομή ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Επίκουρος Καθηγητής Καφετζόπουλος Δημήτρης, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναπτύσσοντας και παρουσιάζοντας όλη την διαδικασία παραγωγής του καινοτόμου εδέσματος.

Για την διατροφική του αξία μίλησε ο Επίκουρος Καθηγητής Κουτελιδάκης Αντώνης, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σκάλκος Δημήτρης.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Σοφία Φουδούλη Τζώτζη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Χάτζιος και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης.

Ακολούθησαν ερωτήσεις για το προϊόν από τους παρευρισκόμενους