γράφει η Εβελίνα Αριστείδου florinapress.gr

Η αυλαία των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2022» «έπεσε» το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας με τη συναυλία του Goran Bregovic.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το εντυπωσιακό φινάλε των εκδηλώσεων «Πρέσπες» με τη συναυλία των δύο μεγάλων ονομάτων του Goran Bregovic και της Πάολα στο ΔΑΚ Φλώρινας δεν έγινε ποτέ, παρόλο που όλα ήταν έτοιμα.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ξεκίνησε έντονη βροχόπτωση. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην είσοδο του ΔΑΚ αλλά και στον εξωτερικό χώρο με ομπρέλες περιμένοντας μια ανακοίνωση από τον Οργανισμό Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών.

Αρχικά οι διοργανωτές αποφάσισαν την ακύρωση της συναυλίας και δόθηκε σήμα να αποχωρήσει ο κόσμος. Έπειτα από λίγη ώρα αποφασίστηκε εκ νέου η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά στο πολιτιστικό κέντρο Φλώρινας, κατά δύο ώρες αργότερα από τον αρχικά προγραμματισμένο χρόνο και μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων μέσω viva!!!

Εκεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Γιώργος Λιάνης ενημέρωσε το κοινό ότι τελικά η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μόνο με τον Goran Bregovic και χωρίς τη συμμετοχή της Πάολα, ενώ όποιος δεν επιθυμούσε να παραμείνει μπορούσε να αποχωρήσει και να του επιστραφεί το ποσό του εισιτηρίου.

Η αίθουσα γέμισε, όμως η όλη κατάσταση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε πολλούς ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ταξίδεψαν από τις γύρω περιοχές για τη συναυλία των δύο και τους έμεινε μόνο η ταλαιπωρία και η πικρία.

Εβελίνα Αριστείδου

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ