Την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ενός εξωτερικού συνεργάτη, για το υποέργο «Δημιουργία Δομής στήριξης RIS στη Δυτική Μακεδονία», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δημιουργία Δομών στήριξης ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας και εξωστρέφειας επιχειρήσεων», δημοσίευσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων τη Δευτέρα 28/9/2020.


Στόχος της δράσης είναι η ενεργοποίηση με σύγχρονους όρους της στήριξης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσω του ΠΤΑ προτείνει τη δημιουργία Δομής RIS για την κάλυψη των εξειδικευμένων τεχνολογικών αναγκών των επιχειρήσεων και τη λειτουργία της ως μόνιμου περιφερειακού μηχανισμού – δομής σχεδιασμού, συντονισμού, πληροφόρησης, προώθησης, μέτρησης και αποτίμησης των αποτελεσμάτων των δράσεων ΕΤΑΚ.

Η πρόσκληση είναι αναρτημένη στο ακόλουθο link:

https://pta.pdm.gr/2i-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ti-synapsi-symvaseon-misthosis-ergou-gia-to-ypoergo-dimiourgia-domis-stiriksis-ris-sti-dytiki-makedonia-sto-plaisio-tis-ylopoiisis-tou-ergou-dimiourgia-domon-s/