ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Αγαπητοί φίλοι, σε ερώτηση δημοσιογράφων πρωινής εκπομπής προς βουλευτές (κυβερνώντος κόμματος και της αντιπολίτευσης), για το πώς θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις ο εργαζόμενος, λόγω της δεινής θέσης στην οποία έχει περιέλθει με την περικοπή του 50% του μισθού εξ αιτίας των ειδικών συνθηκών που όλοι γνωρίζουμε, η απάντηση ήταν ότι όλοι έχουμε υποχρεώσεις.........όμως τελικά θα τα βγάλουμε πέρα.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές συμφωνούμε και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι, ότι τελικά θα τα καταφέρουμε, γι΄αυτό και αποδεχόμαστε όλες τις οδηγίες και τις ρυθμίσεις του κράτους. ΝΑΙ θα τα βγάλουμε πέρα, αλλά μην προκαλείτε το κοινό αίσθημα με τις προκλητικές σας δηλώσεις.

Μην εξομοιώνετε την περίπτωση των εργαζομένων με τη δική σας. Είναι άλλο πράγμα να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου ως εργαζόμενος με 400€ και άλλο με 7000€ και πλέον. Για να το καταλάβετε καλά αυτό ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: Την περικοπή του μισθού των βουλευτών κατά 50% για όσο διάστημα θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους. Με το ποσό αυτό να ενισχυθεί ο τομέας της υγείας . Κύριε Πρωθυπουργέ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! Εξάλλου είναι ένα θέμα που άπτεται της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Φώτης Γεωργίου - Νόνας
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πρεσπών